Bir Kötünün Yedi Mahalleye Zararı Vardır (Veya Dokunur) Ne Demek? Bir Kötünün Yedi Mahalleye Zararı Vardır (Veya Dokunur) Kelimesinin TDK Sözlük Anlamı Nedir?

Bir Kötünün Yedi Mahalleye Zararı Vardır (Veya Dokunur) ne demek? Bir Kötünün Yedi Mahalleye Zararı Vardır (Veya Dokunur) kelimesi nasıl yazılır? Bir Kötünün Yedi Mahalleye Zararı Vardır (Veya Dokunur) kelimesinin TDK sözlük anlamı ne demektir? Bir Kötünün Yedi Mahalleye Zararı Vardır (Veya Dokunur) kelimesi ile ilgili arattırılan sıkça sorulan sorulara haberin detayından ulaşabilirsiniz.

Haberler 18.10.2022 - 01:32 Son Güncelleme : 18.10.2022 - 01:42

Bir Kötünün Yedi Mahalleye Zararı Vardır (Veya Dokunur) Ne Demek?

Bir Kötünün Yedi Mahalleye Zararı Vardır (Veya Dokunur) Ne Demek? Bir Kötünün Yedi Mahalleye Zararı Vardır (Veya Dokunur) Kelimesinin Güncel TDK Sözlük Anlamı Ne Demektir?

Cevap:`Bir Kötünün, Yalnızca Yakın Çevresine Değil Daha Geniş Çevrelere De Zararı Dokunur` Anlamında Kullanılan Bir Söz

Bir Kötünün Yedi Mahalleye Zararı Vardır (Veya Dokunur) Kelimesi Nasıl Yazılır? Bir Kötünün Yedi Mahalleye Zararı Vardır (Veya Dokunur) Kelimesinin Doğru Yazımı Nedir?

Cevap: Bir Kötünün Yedi Mahalleye Zararı Vardır (Veya Dokunur)

Bir Kötünün Yedi Mahalleye Zararı Vardır (Veya Dokunur) kelimesi ile Google aramalarda en çok sorulan sorular şunlardır: Bir Kötünün Yedi Mahalleye Zararı Vardır (Veya Dokunur) ne demek? Bir Kötünün Yedi Mahalleye Zararı Vardır (Veya Dokunur) kelimesi nasıl yazılır? Bir Kötünün Yedi Mahalleye Zararı Vardır (Veya Dokunur) kökeni nedir? Bir Kötünün Yedi Mahalleye Zararı Vardır (Veya Dokunur) kelimesinin cümle içerisinde kullanımı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır